Ветеринарна аптека „Елпида” е разположена във фоайето на нашата клиниката.

И тук нашата мисия е „Нас ни е грижа”. Поставихме си за цел да осигурим комплексни услуги и най-добрите грижи за Вашите четириноги приятели.

В нашата аптека ще откриете богата гама от продукти за защита, профилактика и лечение на кучета, котки, гризачи, папагали, рибки. Погрижили сме се да отговорим на индивидуалните потребности на домашните любимци независимо от тяхната порода и размери. Затова ще Ви предложим както ефективна противопаразитна защита, така и професионална козметика, лечебни храни и хранителни добавки.

Защо да изберете ветеринарна аптека „Елпида”?

В днешно време можете да откриете много онлайн магазини и сайтове, в които да закупите нужните лекарства и противопаразитни продукти. За съжаление, в тях няма кой да Ви информира, че това са продукти, които се закупуват след консултация с ветеринарен лекар.

В нашата ветеринарна аптека ще бъдете посрещнати от специалисти, които имат дългогодишен опит в сферата и обичат животните. Те ще Ви помогнат да направите информиран избор, като Ви предложат професионална консултация – ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви обяснят приложението и предназначението на различните продукти. При необходимост ще Ви посочат правилната козметика или ще Ви препоръчат консултация с ветеринар за изясняване на здравословен проблем.

Защо го правим? Защото ние искаме да помогнем Вашият любимец да е винаги здрав и щастлив!

Какви продукти ще откриете при нас?

ADVANTAGEADVANTIXNEXGARD COMBO CATFRONTLINE COMBOVECTRA 3DNEXGARDNEXGARD SPECTRASIMPARICASTRONGHOLDVET EXPERTVETPLUSCREDELIOFORESTODERMOSCENTRX VITAMINSICF